Luotsinmäenpuistokatu 2

Omakotitalo, Pori, Isosanta eli 8. kaupunginosa

397,0 m² | 650 000,00 €

Nyt on myynnissä yksi Satakunnan rakennuskulttuurin helmistä: kauniilla paikalla Porin keskustassa, Etelärannan ja Kokemäenjoen maisemin, ainutlaatuinen kokonaisuus, joka henkii 1950-luvun huippuarkkitehtuuria ja muotoilua. Talo on rakennettu perheen kodiksi, mutta täyttää myös edustamisen vaatimukset. Tilaa on riittävästi ja sisällä on kiinteää taidetta designin kultakauden huippusuunnittelijoilta. Taloa ympäröi kaunis, rauhallinen puutarha. Upeat näköalat Kokemäenjoelle, Kirjurinluotoon ja Porin kauniiseen Etelärantaan ja raatihuoneelle. Ja Porissahan on kaikki lähellä, hyvät koulut, mukaan lukien ruotsinkielinen ala-aste, yläaste ja lukio sekä mainiot harrastusmahdollisuudet ja hyvät yhteydet moneen suuntaan. Pori on oivallinen paikkakunta tehdä myös etätyötä. Myydään kiinteistöosakeyhtiö, joka omistaa kiinteistön.
Lisätiedot ja esittelyt: heikki.nuorsaari@kiinteistopori.fi; Heikki Nuorsaari +358 (0)50 536 4822

Oikotien tunniste7962626
TilaMyynnissä
HuonetyypitOlohuone+vihernurkkaus, kirjasto, ruokasali, keittiö, 2 aulaa, 7 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, 4 erillistä wc:tä, yläkerrassa terassi takkoineen, askarteluhuone, tekniset tilat, viinikellari. Piharakennuksessa saunatilat ja autotalli.
Asuinpinta-ala397,0 m²
Kokonainspinta-ala462,0 m²
SijaintiLuotsinmäenpuistokatu 2, 28100 Pori
Hinta650 000,00 €

Heikki Nuorsaari

LKV

050 536 4822

Kohteen perustiedot

SijaintiLuotsinmäenpuistokatu 2, 28100 Pori
MaaSuomi
KiinteistöOn
Kiinteistövero489.80 EUR/v
Asumis-omistusmuotoOmistusasunto
VapautuuVapautuminen sopimuksen mukaan
Rakennusvuosi1949
KuvausOlohuone+vihernurkkaus, kirjasto, ruokasali, keittiö, 2 aulaa, 7 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, 4 erillistä wc:tä, yläkerrassa terassi takkoineen, askarteluhuone, tekniset tilat, viinikellari. Piharakennuksessa saunatilat ja autotalli.
Huonelukumäärä9
Asuinpinta-ala397,0 m²
Kokonainspinta-ala462,0 m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alat ovat alkuperäisistä piirustuksista. Pinta-aloja ei ole mitattu nykystandardein eikä tarkistusmitattu.
Kerrossijainti2
Lisätietoja kunnostaTyydyttävä
Muut maksutvs-vero 2% (myydään kiint.oy:n oskekanta)

Kohteen kuvaus

Kiinteistötunnus609-8-19-4
Tehdyt korjauksetSavitiilinen vesikate huollettu, myös alusrakenteet, noin 10 vuotta sitten. Viemäreitä uusittu osittain muovisiksi. Suihkutiloja uusittu tarpeen mukaan.
EnergiatodistusEi lain edellyttämää energiatodistusta
YleiskuntoTyydyttävä

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistusOmatontti
Tontin pinta-ala1 175,0 m²
KaavoitustilanneAsemakaava
Lisätietoa kaavoituksestaPorina 02 621 1845
Ikkunoiden suuntaneljään ilmansuuntaan

Materiaalit, varustelu ja lämmitys

Rakennusmateriaalittiili ja betoni
Kattotyyppiharjakatto / vesikatteena savitiili/aluskate huopaa
Maastotasinen
kaunis puutarhapiha (suunnitellut puutarha-arkkitehti Paul Olsson)
Kunnallistekniikkasähkö, vesi, viemäri
KäyttövesiKunnan
Lämmitysvesikeskuslämmitys / öljy (säiliö sisällä)
ParvekeOn
ViemäriKunnan

Keittiö

KuvausTähän rakennukseen suunniteltu, alkuperäinen vaalea kaapisto, jk, sähköliesi, kylmähuone, arkiruokailutila ja tarjoiluvälikkö.

WC- ja pesutilat

KuvausKaksi kylpyhuonetta.
Oma saunaOn
Saunan kuvausSauna erillisessä piharakennuksessa.

Muut tilat

Muiden tilojen kuvaus1. KERROS: tilava olohuone, jossa vihernurkkaus isoine ikkunoineen puutarhaan, kirjastotila, ruokasali, kaksi wc:tä, kylpyhuone, masterbedroom avotakkoineen ja keittiötilat. "Välikerroksessa" yksi makuuhuone sekä parveke. 2. KERROS: 5 makuuhuonetta, suihkuhuone, wc, ullakkotilat, valoisa aula sekä tilava, katettu terassi avotakkoineen. Loistavat näköalat puutarhaan, joelle, Kirjurinluotoon ja Etelärantaan. POHJAKERROS: kodinhoitohuone,askarteluhuone, tekniset tilat, kellarit, viinikellari ja varastoja. PIHARAKENNUS: saunatilat ja autotalli.

Lisätiedot

Lisätietoja kohteestaPuutarhan on suunnitellut aikansa kuuluisin suomalainen puutarha-arkkitehti Paul Olsson. Rakennuksessa on sisällä kiinteää keramiikkaa (Rut Bryk), ikkunataidetta (Yrjö Rosola) sekä seinäornametteja (Sakari Tohka). Näistä on saatavilla erillinen selvitys. Kiinteistön omistaa kiinteistöosakeyhtiö, joka myydään. Varainsiirtoveron on 2%.
Description broschureYhtiöjärjestyksessä lunastuspykälä.